Category Archives: Egyéb

Dallamok szárnyán

A remek hangulat biztosított lesz a Gárdonyi Művelődési Ház következő eseményén.

Folytatódik a MiRock Klub a Gárdonyi Művelődési Házban!

Mobilmánia koncert Vikidál Gyulával a Gárdonyi parkban

Mobilmánia koncert Vikidál Gyulával
2023. szeptember 16. szombat 20:00
Előzenekar: Stardust (19:00)
Gárdonyi Géza Művelődési Ház parkja
Kapunyitás: 18:00
Jegyár: elővételben 4800 Ft, a koncert napján 5800 Ft
Online jegyvásárlás: https://bit.ly/3sfcpa7
Mobilmánia – FONOGRAM -DÍJAS HARD ROCK ZENEKAR
2008-ban, Zeffer András ötlete alapján alakult meg a Mobilmánia zenekar. Azóta több százezer kilométert utaztunk, hogy eljátsszuk nektek jól ismert dalainkat. Kisebb- nagyobb fesztiválok, város- és falunapok, motoros találkozók és kis klubok közönsége is tuti jól érzi magát velünk és ismeri valamelyik régi, vagy új slágerünket. A 14 év alatt készítettünk 4 stúdió albumot, amiből egyiket FONOGRAM-DÍJJAL jutalmazták, 4 koncert CD-t, 4 koncert DVD-t, mi adtuk ki a világ első 3Dimenziós koncertfilmjét Blu-Ray és mozifilm formájában is, készítettünk egy dupla, kétnyelvű Best Of válogatás lemezt. Hármas jubileumot ünnepeltünk a teltházas Arénában (Vikidál 70, Zeffer 60, Mobilmánia 10), amit visszanézhetsz-hallgathatsz egy 5 korongos ünnepi box, és bakelit formában is.
Legújabb büszkeségünk pedig a Bajnok & Zefi 40 című jubileumi dupla lemez, 40 dallal, amin a magyar rock szakma nagyjai is közreműködnek, és immár aranylemez, valamint ezekkel a pályatársakkal létrehozott gigakoncert, amit 2021 december 23.-án, a Budapest Sportarénában tartottunk!

Héliosz koncert a Gárdonyi Parkban

A HÉLIOSZ együttes 1968-ban alakult – 55 éve.
Az alapító tagok, Daruka Janó, Róna Gyuri, Fortuna Laci általános iskolai osztálytársak voltak. Az alakulás évében csatlakozott a zenekarhoz Ferenci Zoli (Citrom), Lesko Egon és Fodor (Foci) Attila.
A csapat 2023. július 21-én egy koncerttel ünnepli az 55 éves fennállását a miskolci Gárdonyi parkban – ami egyben a búcsúkoncertjük is lesz. A családias helyszínre zenész barátokkal megfűszerezett műsorral várják a nagyérdeműt, itt lesz a jó nevű Vikidal Gyula és Debreczeni Ferenc Ciki, valamint az Ildi Rider csapata is.
A Héliosz együttes tagjaiból a színpadon lesz Ferenci (Citrom) Zoli, Fortuna (Tüsi) Laci, Róna Gyuri és Daruka Janó, valamint a 70-evek elején hozzájuk csatlakozott Kiss Dénes és Darázs (Dudi) István.
Online jegyvásárlás: https://bit.ly/46s7Lp4
Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 5.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.), a koncert napján a helyszínen, valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n.
Kapunyitás: 19.00, koncertkezdés: 19.30

Jöjjön ki Hejőcsabára

Gálaműsor a Gárdonyiban.

Az anyákat ünneplik

Anyák napi rendezvény a Gárdonyiban.

Rudán Joe Band koncert

A Rudán Joe band ad koncert a Gárdonyi Művelődési Ház parkjában, a vendég Kalapács József lesz.

Rizsacsökkentés a Gárdonyiban

Stand up előadásnak ad otthont a Gárdonyi Művelődési Ház.

Újra kinyitnak a Miskolci Kulturális Központ tagintézményei

Az ősszel meghozott kényszerű döntések alapján a téli hónapokban, a fűtési időszak alatt zárva tartott a Gárdonyi, a Görömbölyi és az Ady Művelődési Ház, illetve a Vasgyári Közösségi Ház. A tavasz érkezésével azonban végre ismét megindul az élet ezen közösségi terekben: a Gárdonyi, a Görömbölyi és az Ady április 17-én nyitja meg újra kapuit, míg a Vasgyárban május 2. ez a dátum, innentől kezdve a házak minden korábbi szolgáltatása igénybe vehető. Ennek megfelelően az intézmények munkatársai már most várják mindazok jelentkezését, akik valamilyen programot szeretnének itt tartani.

Átmenetileg zárva

Kedves vendégeink!

A Gárdonyi Művelődési Ház fenntartói döntés alapján átmenetileg zárva tart.
A Miskolci Kulturális Központ intézményei közül azonban a Művészetek Háza és az Ifjúsági Ház zavartalanul működik tovább és sokszínű programokkal várja az érdeklődőket. Ezekről bővebben a www.muhamiskolc.hu honlapon, illetve az MKK és az intézmények Facebook-oldalán találhatnak információkat.
Köszönjük megértésüket!

Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft.