A Művelődési Házról

A MKK művelődési házaiba érkezőket (így a csoportos foglakozások résztvevőit is) védettségi igazolvány nélkül fogadjuk. A zenés-táncos rendezvények (a nem helyre szóló belépőjeggyel látogatható koncertek) továbbra is védettségi igazolvánnyal vagy uniós oltási igazolással látogathatóak.

2007-ben lett felújítva és ekkor kezdte meg működését a Gárdonyi Géza Művelődési Ház.
A valamikor országosan is jegyzett, 17 éven át zárva tartott intézmény patinás műemlék kúriában, egy védett park közepében található. Művészeti iskolák, harcművészek, gombászok, zenészek, színjátszók, fejlesztő pedagógusok tartják itt foglalkozásaikat.

Nem utolsó sorban esküvők teljes körű lebonyolításával is foglalkozik a Bárczay Kúria és gyönyörű arborétum szerű parkja. A 140 m2-es rendezvényterem, színpaddal, akár 130 fő megvendégelésére is alkalmas.

Felszereltsége: igény szerint teljes hangtechnikai felszerelés, projektor vászonnal, CD lejátszó és zárható öltözők.

Családias hangulatú, kisebb esküvők esetén 43 m2-es (max. 50 fő), és 25 m2-es (max. 25 fő) klubtermek is igénybe vehetők.

A kúria két és fél hektáros hangulatos parkjában polgári szertartás megrendezésére is van lehetőség. Előcsarnoka alkalmas állófogadásra, gyümölcsök, sütemények kínálására.

A szervezésben is előszeretettel segítünk, ugyanis kapcsolatban állnuk parti-szerviz szolgáltatókkal, zenészekkel, dekoratőrökkel, fotósokkal és videósokkal.

Parkolási lehetőség a kúria zárt kertjében biztosított.

Szálláslehetőségek a közeli Miskolctapolcán és az Egyetemvárosban.

Tel.: 20/571-8012