Kiscsoportok

Asztalitenisz csapat: Hetente kétszer eddzenek különféle versenyekre készülve. A csapat tagjai szívügyüknek tekintik, hogy gondozott környezetben készülhessenek a különböző megmérettetésekre ezért választották gyakorlásuk helyszínéül a Bárczay kastélyt.

Maminbaba – hordozós latin fitnesz csoport
A Maminbaba – „a szórakoztató anyacsinosító”, hordozós latin fitness egy igazán szórakoztató, aktív, csinosító, nőies mozgásforma kisbabás és várandós anyukáknak latin tánc alapokkal. Nagy előnye, hogy a gyermekkel együtt végezhető, mert a Maminbaba órák alatt a babák valóban a hordozóba kötve, vagy még a pocakban ringatóznak a kellemes latin zenére. Csak olyan mozdulatokkal dolgoznak, ami a babáknak és az anyukáknak is kellemes, így aztán a picik gyakran elalszanak, mialatt anyukájuk kikapcsolódik és észrevétlenül fogy. A Maminbabát gyógytornász, hordozási- és szoptatási tanácsadó is ajánlja kisbabás és várandós anyukáknak is!
Itt a Művelődési Házban: Keddenként 10:00-11:00 között várják a mozogni vágyó anyukákat a csoport vezetője: Keczeliné Francsics Zita

 

 

 

 

 

Break tánc edzés – Foot fighterz Scool
Egyedülálló mozgásforma Miskolcon! A csapat szeretettel vár minden olyan gyermeket és felnőttet, aki szeretné elsajátítani a break tánc művészetének fortélyait. Az első alkalom ingyenes! Az edzések profi felnőtt táncosok vezetésével zajlanak! Jelentkezni 7 éves kortól lehet telefonon vagy személyesen az edzés során során a helyszínen. Érdeklődni a 20/220-0083-as telefonszámon lehet.

Oktatási órák: Minden héten hétfőn és szerdán 17.30-18.30között

Edzések: kedden és csütörtökön 17:00-18:30 között

 

 

 

 

 

 

 

 

“Mocorgó” Baba-Mama klub
A művelődési ház „legifjabb” csoportja 2022. február 2-től indult.
Célunk, hogy a kisgyermekes anyukák, családok részére tartalmas, fejlesztő időtöltést, kikapcsolódást tudjunk biztosítani. Egy helyet, ahol találkozhatnak, együtt lehetnek, ahol beszélgethetnek, közösen játszhatnak, mondókákat tanulnak, ahol megvitathatják problémáikat, megoszthatják örömeiket.
A klub foglalkozásaira szerdánként 9.30-10.30 óra között kerül sor. Vezetője: Keczeliné Francsics Zita

Hatja Jóga

A Hatha-jóga olyan mozgásformát kínál, amelyet nemtől és kortól függetlenül bárkinek szívből ajánlunk. Átmozgat, nyújt, ellazít, igazi testi és szellemi felfrissülést nyújt. Rendszeres gyakorlással saját testünkön érezhetjük jótékony hatását.
Kezdőket, újrakezdőket, középhaladókat és haladókat is szeretettel vár Üveges Erika Hatha-jóga oktató, minden csütörtökön 8.30-10.00 között. Díja: 1200 Ft/fő/alkalom

Kérjük, hogy mindenki hozzon magával polifoamot vagy plédet és könnyű, kényelmes, sportos öltözetet.