Category Archives: Hello world

Figyelem!

Figyelem! 2022. március 7-étől intézményünk területén is megszűnik a maszkviseléssel és védettségi igazolvánnyal kapcsolatos kötelezettség!

„Életközépi krízis” / Mélységek-magasságok, az egyensúly megtalálása

A TOP-6.9.2.-16-MI1-2017-00003 Legyünk együtt, tegyünk együtt! című projekt keretében “Egészséges Test – Egészséges Lélek” ingyenes előadássorozatban
„Életközépi krízis” – Mélységek-magasságok, az egyensúly megtalálása
Előadó: Kishonthy-Kardos Rita, test-orientált coach, a Pontközpont szakmai csapatának tagja
Időpont: 2022. március 18., péntek, 17.00
Helyszín: Gárdonyi Géza Művelődési Ház
Részvétel: ingyenes
Az intézmény területén a szájmaszk használata kötelező!
Életünk során a legtöbben feltesszük magunknak a kérdést: „A saját utamat járom?” „Kinek az életét élem?” „Megvalósítottam azokat a dolgokat, ami felé a szívem húz?”
Az életközépi válság általában akkor következik be, amikor valamennyire már stabilizálódott az életünk, vagy legalábbis kialakult egy valamennyire kiszámítható rendje és ritmusa. Ilyenkor értékelésbe, összegzésbe kezdünk. Innen még van lehetőség váltani, változtatni, hozzátenni a hétköznapjainkhoz olyan dolgokat, amik még hiányoznak számunkra. Ez a folyamat nem mindig könnyű, sem az átélője, sem az őket körülvevők számára.
Szeretettel várjuk előadásunkra azokat, akik szeretnének a jelenséghez kapcsolódó tünetekről, a szembenézésről beszélgetni, és nyitottak a saját válaszok, egyéni megoldások kutatására. Olyan résztvevőket várunk, akiket érdekel az életközépi válság témája – akár azért, mert ők maguk érintettek, vagy esetleg van a környezetükben olyan személy (társ, szülő, barát), aki épp az életközép szakaszában jár.