Kiscsoportok

Gárdonyi Nyugdíjas Egyesület: A hejőcsabai nyugdíjas korú hölgyekből és urakból áll, minden héten, szerdán 40-50 fő jön össze. A Gárdonyi Géza Művelődési Ház minden rendezvényén részt vesznek, gyakran ünnepi műsorainkat is segítik, igazi támaszai a kulturális közösségnek. A hölgyek gyakran lepik meg az egyesület tagjait finom házi süteményekkel. Receptjeiket lelkesen cserélgetik, egymás között az urak számára pedig nem marad más feladat, mint élvezni az elkészült finomságokat. Na és persze a dicséret sem marad el. Az elmúlt évek során egy összetartó társaság kovácsolódott Hejőcsaba nyugdíjasaiból.

nyud_egyesulet

Asztalitenisz csapat: Hetente kétszer eddzenek különféle versenyekre készülve. A csapat tagjai szívügyüknek tekintik, hogy gondozott környezetben készülhessenek a különböző megmérettetésekre ezért választották gyakorlásuk helyszínéül a Bárczay kastélyt.

A Csabavas Lokálpatrióta Egyesület tagjai havonta egy alkalommal találkoznak, önkéntes segítői a művelődési háznak. Segítenek kitakarítani a Hejő patak vizét és partját és fákat, virágokat ültetnek.