Kiscsoportok

Gárdonyi Nyugdíjas Egyesület: A hejőcsabai nyugdíjas korú hölgyekből és urakból áll, minden héten, szerdán 40-50 fő jön össze. A Gárdonyi Géza Művelődési Ház minden rendezvényén részt vesznek, gyakran ünnepi műsorainkat is segítik, igazi támaszai a kulturális közösségnek. A hölgyek gyakran lepik meg az egyesület tagjait finom házi süteményekkel. Receptjeiket lelkesen cserélgetik, egymás között az urak számára pedig nem marad más feladat, mint élvezni az elkészült finomságokat. Na és persze a dicséret sem marad el. Az elmúlt évek során egy összetartó társaság kovácsolódott Hejőcsaba nyugdíjasaiból.

nyud_egyesulet

 

 

Gárdonyi Nyugdíjas Énekkar: a Gárdonyi Nyugdíjas Egyesület tagjaiból áll. Gyakran részt vesznek népzenei találkozókon, versenyeken, sok díjat elhoztak. Az állami ünnepségek illetve irodalmi estek állandó résztvevői.

nyugd_enekkar

 

 

Asztalitenisz csapat: Hetente kétszer edzenek különféle versenyekre készülve. A csapat tagjai szívügyüknek tekintik, hogy gondozott környezetben készülhessenek a különböző megméretetésekre ezért választották gyakorlásuk helyszínéül a Bárczay kastélyt.