Zártosztály és a Bakancsos Edda tagjai 2021. július 17., szombat

Kapunyitás 19:00, koncertkezdés 20:30
Helyszínváltozás!
A kiszámíthatatlan időjárás miatt a koncertet az ADY ENDRE MŰVELŐDÉSI HÁZBAN (légkondicionált nagyterem) tartjuk meg. Szíves megértésüket köszönjük.
Cím: 3534 Miskolc, Árpád út 4.
A korábban megvásárolt jegyek érvényesek az új helyszínre is.
 
A 2017-es, 2018-as, 2019-es, nagy sikerű, telt házas buli ismétlése…Csak Miskolcon!!!
A volt Edda tagok, akik idén is biztosan fellépnek: Zselencz Zsöci László, Csapó Buksi György, Fortuna Tüsi László, Csillag Endre, Mirkovics Gábor, Darázs István. Rajtuk kívül fellép még Schrott Peti, énekes poszton és Lázár Zsiga billentyűsök és hegedű!
Két korszak dalai: 1979-1987.
Az Edda Művek második nagylemeze 1981-ben jelent meg, tehát idén 40 éves. Ez alkalommal kitüntetett figyelmet kap a műsorban ez az album.
A koncert minimum 2 órás lesz!
A jelenleg hatályos Kormányrendelet szerint a rendezvényt KIZÁRÓLAG védettségi igazolvánnyal rendelkező és a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek látogathatják, melyet a védettségi igazolvány bemutatásával, illetve tizennyolcadik életévét be nem töltött személy esetén életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával igazolhatja.
A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) vagy az EESZT telefonos applikációja fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.
VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY HIÁNYA MIATT JEGYET NEM ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAVÁLTANI.
A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy a jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint a Zártosztály + a Bakancsos Edda tagjai koncert csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogathatóak és kijelenti, hogy érvényes védettségi igazolványát és személyi igazolványát belépéskor ellenőrzésre bemutatja.
Jegyár: elővételben 3400 Ft, a koncert napján: 3900 Ft
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS: https://bit.ly/3k7igZ5
Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.) és a koncert előtt a helyszínen, valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n.