Csupa mosoly napközi

Időpont: 2021. július 19-23.

Erre a hétre hozd magaddal alkotókedvedet, kíváncsiságodat, ügyességedet, játékosságodat és főleg jókedvedet! A napköziben sokat játszunk, mesélünk, kézműveskedünk. Ismerkedünk hangszerekkel, a minket körülvevő természettel, madarakkal, de a tudásodat, tájékozottságodat is mércére teheted az interaktív közlekedésbiztonsági foglalkozás során.
Korosztály: 7-12 év
Részvételi díj: 24.000 Ft/fő/hét
Testvérek jelentkezése esetén a 2. gyermek részvételi díjából 2500 Ft kedvezményt adunk.
Bővebb információ: Kántor Tünde kulturális menedzser 70/684-5934
Jelentkezés: a kantor.tunde@miskolcikulturaliskozpont.hu e-mail címen a gyermek neve, életkora, ill. a szülő neve és telefonszáma megadásával.
ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK:
▪️A napközis táborok hétfőtől-péntekig, 8-16 óráig tartanak.
▪️A napközi előtt 7:30-tól és a napközi után 16:30-ig felügyeletet biztosítunk.
▪️A részvételi díj napi háromszori étkezést tartalmaz, magában foglalja a belépők árát, illetve az egyéb szakmai és anyagköltségeket.
▪️A részvétel feltétele minden esetben a szülői nyilatkozat és egyéb hozzájáruló nyilatkozatok kitöltése.
▪️Jelentkezési határidő az aktuális napközis tábor kezdete előtti 10. nap.
▪️Fizetési határidő az aktuális napközis tábor kezdete előtti 5. nap.
▪️A regisztrációt az adott napközis tábornál feltüntetett e-mail címen keresztül tudjuk elfogadni, ahol kérjük megadni a gyermek nevét és életkorát, a szülő nevét, telefonszámát és e-mail címét, egyéb fontos információkat a gyermekről (pl. ételallergia)
▪️A jelentkezést követő 1-2 napon belül kollégáink válaszlevélben átfogó tájékoztatást nyújtanak és visszaigazolják a sikeres regisztrációt.
▪️A napköziket a hatályos járványügyi szabályok figyelembevételével tartjuk meg.
▪️A jelentkezéssel a szülő hozzájárul ahhoz, hogy a nyári napköziben gyermekéről felvétel készüljön és azt az adatkezelő Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. az adatkezelési tájékoztatóban szereplő feltételek szerint felhasználja. Az adatkezelőnek a felvételek kezelésével kapcsolatos összefoglaló tájékoztatója elérhető a következő tájékoztató F pontjában: https://bit.ly/32vdri9
A MISKOLCI KULTURÁLIS KÖZPONT TELJES NAPKÖZIS KÍNÁLATA AZ ALÁBBI LINKEN
https://bit.ly/3v1yB3A
A programváltozás jogát fenntartjuk.