Központban a kultúra

Gárdonyi Géza Művelődési Ház

Fő feladata a közösségfejlesztés, kiscsoportok, klubok, egyesületek, alapítványok segítése, a lakóterületi közművelődési feladatok ellátása, a lokálpatriotizmust segítő programok szervezése.

Programok

Rendezvények széles körben

Termeink

Rendezvényterem

150 m2

Férőhely:
széksorosan: max 160 fő
asztalokkal: 80 fő

álló koncert: max 280 fő

Leírás, felszereltség: Parkettás, légkondicionált, színpaddal rendelkező terem. Ideális családi és céges események, esküvők, koncertek megtartására. Felszereltsége: igény szerint teljes hangtechnikai felszerelés, projektor vászonnal, CD lejátszó és zárható öltözők. Igény esetén asztalok és székek elhelyezhetők.

Terembérlés esetén érdeklődés: kantor.tunde@miskolcikulturaliskozpont.hu vagy 70/684-5934

Termeink

Tükrös terem

40 m2

Férőhely:
széksorosan: 35-40 fő
asztalokkal: 30-35 fő

Leírás, felszereltség: Ideális kisebb családi és céges rendezvények megtartásához, valamint mozgásművészeti foglalkozásokhoz. Igény esetén asztalok és székek elhelyezhetők.

Terembérlés esetén érdeklődés: kantor.tunde@miskolcikulturaliskozpont.hu vagy 70/684-5934

Park

2,5 hektár

Férőhely: 300-900 fő

Leírás, felszereltség: A kúria hangulatos parkjában esküvői polgári szertartás megrendezésére is van lehetőség, de sportnap, céges rendezvény megtartására is megfelelő. Max. 300 fős koncertek megrendezésére is van lehetőség a kúria előtti placcon, épített színpadon, vagy max. 900 főig az épület mögötti épített színpadon. Teljes hang- és fénytechnika biztosított megállapodás alapján.

Parkolási lehetőség a kúria zárt kertjében biztosított.

Terembérlés esetén érdeklődés: kantor.tunde@miskolcikulturaliskozpont.hu vagy 70/684-5934

Esküvői helyszín

Esküvői helyszín

A Gárdonyi Géza Művelődési Ház, a volt Bárczay-kúria épülete és parkja max. 80 fős esküvők csodálatos helyszíne lehet.

Az ősparkban, a védett fák árnyékában a polgári ceremónia, míg a rendezvényteremben - amely kör- vagy bankett asztalokkal berendezhető -   az esküvői vacsora és a lagzi megtartására van lehetőség.

 

Érdeklődni, személyes találkozóra időpontot egyeztetni a kantor.tunde@miskolcikulturaliskozpont.hu e-mail címen vagy telefonon a 46/555-301 és a 70/684-5934-es számon lehet.